avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu prenatal

Care este procedura legala de plata a concediului prenatal si postnatal si care este baza legala?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Anunt prenatal hela hela Va rog frumos,am si eu o nelamurire in ceea ce priveste concediul de maternitate,mai exact daca exista un termen stabilit de lege in care trebuie sa anunt ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, concediu indemnizatie copii ContSters118682 ContSters118682 Buna ziua Va rog frumos sa-mi spuneti daca in luna iulie 2011, imi voi lua concediu legal 10 zile lucratoare, iar in luna august la sfarsit voi naste si ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate mire974 mire974 Firma la care am lucrat a intrat in procedura de lichidare in luna octombrie, iar toti angajatii au intrat in preaviz in luna noiembrie. Din 29 noiembrie sunt ... (vezi toată discuția)