avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

buna ziua.am un credit ipotecar pe 25 de ani persoana juridica iar acum am suspendat firma pe 3 ani si nu mai am activitate .cum as putea sa obtin o suspendare a creditului sau o perioada in care sa nu mai platesc ratele deoarece nu mai am nici un venit si deja am restante la rate si imi e frica sa nu ma execute silit?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:36, 24 Mai 2011
singura posibilitate legala ar fi sa va declarati insolventa.in acest mod,timp de 6 luni aveti posibilitatea sa nu achitati ratele,in anumite conditii.
totusi, va sugerez sa initiati un dialog cu banca si sa incercati a obtine o rescadentare;in fond, un contract de credit nu este o chestiune de jure.poate fi modificat cu acordul ambelor parti,mai ales ca exista interes in acest sens reciproc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit- datorie comuna, sotul decedat danuttzzaa danuttzzaa Buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Sotul meu a murit acum 4 ani avem o datorie la cec ce s-ar putea intampla daca eu si copii mei avem ... (vezi toată discuția)
Executare silita Arisandy Arisandy Am contractat un credit ipotecar in 2008 la o banca, am platit 1 an de zile cite 1000 lei pe luna, iar in conditiile in care ni s-au redus sporurile din ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)