avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot sa mai fac procura?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot sa mai fac procura?

buna ziua ,ma aflu intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac.si va multumesc daca ma puteti ajuta.
tatal meu are un handicap locomotor ,si pentru ca se deplasa foarte greu ,eu aveam procura si ii ridicam pensia ,dar acum 5 zile a suferit un accident cerebral in urma caruia nici nu stie cine sunt.procura expira iar eu nu cred ca mai pot sa fac alta.cum sa procedez,noi nu locuim in acelasi oras.
ce posibilitati am?
pensia este achitata de catre posta,ca daca aveam un card era bine.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 22:30, 24 Mai 2011
Buna seara !
Varianta mai simpla era cea cu card-ul ...
In conditiile spetei se impune a se numi un curator prin dispozitie a primarului pe raza caruia domiciliaza tatal dvs. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare handicap loghin mircea loghin mircea Buna ziua , am o bunica ce a suferit un accident vascular cerebral in luna februarie a anului 2004 , in urma acestuia a ramas cu un handicap locomotor si este ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap si indemnizatie de insotitor spatariualina spatariualina tatal meu in varsta de 55 ani a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia nu se poate deplasa si nici nu poatesa manance ... (vezi toată discuția)
Drepturi de succesiune MGabriel MGabriel Mama este decedata,mai am un frate,avem de facut succesiunea. In bunurile care intra in succesiune: 1/2 din apartamentul parintilor (ambii parinti sunt ... (vezi toată discuția)