avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu minim pt studii superioare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu minim pt studii superioare

Buna seara,

Am o discutie contradictorie cu cineva si m-a facut sa intru in..dubii :( , am angajat o persoana cu studii superioare de specialitate..director economic cu un salariu de 1200 ron. este corect? persoana respectiva imi spune ca este corect 1225 ron.
cum este corect? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 25 Mai 2011
Nu exista salariu minim pentru studii superioare, exista salariu minim pe economie, dar nu cred ca un director economic ar lucra pe salariul minim pe economie.
salariul minim in prezent este 670 lei +indicatorul pentru studii superioare cred nu stiu sigur 1.7 interesati va la ITM .
invatacel a scris:

Buna seara,

Am o discutie contradictorie cu cineva si m-a facut sa intru in..dubii :( , am angajat o persoana cu studii superioare de specialitate..director economic cu un salariu de 1200 ron. este corect? persoana respectiva imi spune ca este corect 1225 ron.
cum este corect? multumesc.

Este corect salariul stabilit de dvs ... de la 01.01.2011, nu mai exista CCMN unde erau prevazuti coeficientii de ierarhizare.

Posibil doar sa existe astfel de coeficienti numai in ccm la nivel de unitate sau la nivel de ramura de activitate aplicabil angajatorului ori in R.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Post de conducere, salariu, studii superioare andrei2312 andrei2312 Buna ziua, Am incercat sa gasesc in noul cod al muncii ceva referitor la acest subiect insa nu am reusit. As vrea sa stiu in primul rand daca pentru ... (vezi toată discuția)
Salariul minim si coeficientii ... madymary33 madymary33 dupa 01.01.2011 ,contractul colectiv de munca la nivel national 2007-2010 isi inceteaza valabilitatea...d-stra la ce salariu minim aplicati si ce coeficienti ... (vezi toată discuția)