avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasi - 12 oameni intr-un apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasi - 12 oameni intr-un apartament

As dori sa stiu daca este legal ca intr-un apartament de 87 mq stau 12 barbati?In primul rand fac galagie f. mare, beau f.mult si incep sa aiba discutii f.urate sau chiar sa le adreseze avansuri cu toate fetele din bloc.
Cel mai recent răspuns: florentina70 , utilizator 10:46, 25 Mai 2011
Atata timp cat locuiesc cu forme legale,nu aveti ce face!!!Daca va deranjeaza zgomotul faceti plangere la sectia de politie!!!
In conditile in care respectivele persoane domiciliaza cu forme legale,numarul acestora este nerelevant
Fata de atitudinea si comportamentul acestora manifestat in raport de proprietari,se impune ca cei afectati/prejudiciati de comportamentul persoanelor, fie sa sesiseze oficial presedintele de asociatie fie sectia de politie responsabila,care poate sa dispuna verificari asupra legalitatii sederii in imobil si legitimarea persoanelor
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul primit. In afara tarii, in conditii legale fiecare chirias trebuie sa aiba o suprafata minima de 18mq.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice andreimv_20 andreimv_20 De aproape 2 luni se strange in fata scarii noastre un grup de tineri de la blocurile vecine. Acestia ne deranjeaza linistea si odihna avand un comportament ... (vezi toată discuția)
Vecinii apeleaza politia Tudor2014 Tudor2014 Buna ziua, Avem un voluntar care locuieste singur intr-un apartament inchiriat intr-un bloc de locuinte. Vecinii care locuiesc sub el suna la politie in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. locuiesc la bloc ... elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc la bloc si pe palier avem niste vecini de etnie roma care fac ff multa galagie la orice ora din zi si ... (vezi toată discuția)