avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... participare in proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

participare in proces

Am chemat in proces primaria.S-au prezentat in proces delegati din partea Municipiului cu imputernicire de delegat,nu cu cerere de intrare in proces in nume propriu.Si procesul a decurs la fond si apel in acest fel.La recurs cererea este facuta acum si de primarie si de municipiu.
Spuneti-mi cum se numeste calitatea legala,procedurala sau procesuala, pe care a avut-o participarea municipiului la primele etape ,tribunal si apel. acceptata tacit de instante si de mine?cf carui art ?multumesc
Cel mai recent răspuns: utilizator_86 , utilizator 09:21, 26 Mai 2011
presupun ca cererea de care vorbiti a fost introdusa de o persoana cu calitate de "intervenient in interes alaturat unia din parti",;;c.f. disp.art.49 si urm. Cod proc.civ.
Am spus ca nu exista nici o cerere introdusa .Deci intrebarea mea este,tocmai din aceasta lipsa a cererii, in ce calitate s-a acceptat participarea in proces a municipiului,neexistind cerere ? Legea permite sau nu acesta daca nu au fost obiectii?Municipiu a devenit parte?
In primul rand ati gresit chemand in judecata primaria, pentru ca ea nu poate fi parte in proces. Dupa mine, cererea trebuia respinsa din start, daca e dupa cum spuneti dvs.
Trebuia sa chemati in proces municipiul, prin primar.
V-ati reprezentat singur/a?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
utilizator_86, utilizator
Nu trebuia respinsa cererea ci trebuia sa se indrepte gresala prin introducerea municipiului in proces .
Raspunsul dv Trebuia sa .... nu este un raspuns la intrebari puse de mine!
Sunteti cam irascibil...de unde sa stim noi ce gandeste judecatorul?
Probabil prin rolul activ al instantei s-a indreptat greseala dvs si s-a corectat, introducand-se in proces municipiul.
Desi, repet, cererea trebuia respinsa pentru ca nu ati dat in judecata pe cine trebuie.

Alte discuții în legătură

Participare la proces geavela geavela Ce semnifica participarea activa in proces((a depus apel si motive de apel si a participat la sedinta de apel prin delegat) a Municipiului daca parata in ... (vezi toată discuția)
Gresala instantelor? aser aser Am un proces unde parat este primaria ,dar s-a prezentat la proces municipiu, cu toate documentele necesare discutiilor din proces ,prin consilier ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive negut negut In procesul meu cu Primaria(reclamata), privind o Decizie a acesteia, la a 3-ä infatisare,deci la al 2-lea recurs Primaria invoca anularea procesului pe ... (vezi toată discuția)