Am chemat in proces primaria.S-au prezentat in proces delegati din partea Municipiului cu imputernicire de delegat,nu cu cerere de intrare in proces in nume propriu.Si procesul a decurs la fond si apel in acest fel.La recurs cererea este facuta acum si de primarie si de municipiu.
Spuneti-mi cum se numeste calitatea legala,procedurala sau procesuala, pe care a avut-o participarea municipiului la primele etape ,tribunal si apel. acceptata tacit de instante si de mine?cf carui art ?multumesc
presupun ca cererea de care vorbiti a fost introdusa de o persoana cu calitate de "intervenient in interes alaturat unia din parti",;;c.f. disp.art.49 si urm. Cod proc.civ.
Am spus ca nu exista nici o cerere introdusa .Deci intrebarea mea este,tocmai din aceasta lipsa a cererii, in ce calitate s-a acceptat participarea in proces a municipiului,neexistind cerere ? Legea permite sau nu acesta daca nu au fost obiectii?Municipiu a devenit parte?
In primul rand ati gresit chemand in judecata primaria, pentru ca ea nu poate fi parte in proces. Dupa mine, cererea trebuia respinsa din start, daca e dupa cum spuneti dvs.
Trebuia sa chemati in proces municipiul, prin primar.
V-ati reprezentat singur/a?
Nu trebuia respinsa cererea ci trebuia sa se indrepte gresala prin introducerea municipiului in proces .
Raspunsul dv Trebuia sa .... nu este un raspuns la intrebari puse de mine!
Sunteti cam irascibil...de unde sa stim noi ce gandeste judecatorul?
Probabil prin rolul activ al instantei s-a indreptat greseala dvs si s-a corectat, introducand-se in proces municipiul.
Desi, repet, cererea trebuia respinsa pentru ca nu ati dat in judecata pe cine trebuie.
Gresala instantelor?
aser
Am un proces unde parat este primaria ,dar s-a prezentat la proces municipiu, cu toate documentele necesare discutiilor din proces ,prin consilier ... (vezi toată discuția)