avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii registrul gen. de evid. salariati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

registrul gen. de evid. salariati

Buna dimineata,

Registrul general de evidenta al salariatilor cel in forma scrisa trebuie sa fie inregistrat si la ITM? Adica tr. sa merg cu reg. la ITM (are jum.metru) sa-l inregistreze acolo?

Scuze, dar vreau sa ma lamuresc:help:

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 25 Mai 2011
Nu se mai foloseste cel cartonat. Ramane valabil revisalul.
ana_abo a scris:

Buna dimineata,

Registrul general de evidenta al salariatilor cel in forma scrisa trebuie sa fie inregistrat si la ITM? Adica tr. sa merg cu reg. la ITM (are jum.metru) sa-l inregistreze acolo?

Scuze, dar vreau sa ma lamuresc:help:

Multumesc.

De la 01.01.2007 nu se mai folosesc astfel de registre ... in prezent, se foloseste registrul electronic de evidenta al salariatilor - HG nr.161/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de evidenta ?!!!ca proba hodan i hodan i Cum trebuie sa arate un REGISTRU DE EVIDENTA AL SALARIATILOR pe care il solicit ca proba in instanta conform art34 cm. - Trebuie sa fie inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare itm gica1 gica1 daca am angajati si nu apare la ITM ca angajat (nu-l am in programul Revisal),cum sa fac sa-l duc si care este amenda (vezi toată discuția)
Registru de evidenta a salariatilor ang10 ang10 Dupa cum bine stim cu toti, toate date personale ale angajatilor le v-om complecta in revisal, intrebarea mea este: se mai complecteaza si acel formular ... (vezi toată discuția)