avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscriere in carnet de munca perioada CCC pana la 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscriere in carnet de munca perioada CCC pana la 2 ani (perioada dinainte de 2003)

Buna ziua,
va rog daca ma poate lamuri cineva cu urmatoarea problema: pana la apartia codului muncii din 2003 se inscria in carnetul de munca perioada de concediu crestere copil pana la 2 ani - suspendarea contractului? Daca se poate sa-mi dati si temeiul legal. Ma refer in mod special la perioada 2001-2003.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 25 Mai 2011
Decretul nr.92/1976 privind carnetul de muncă ... Art. 6. - (1) Modificarile intervenite in executarea contractului de munca, dupa intocmirea carnetului de munca, se inscriu in acesta in termen de 15 zile de la data producerii lor.
....

Acest act normativ a fost abrogat la 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completari carnet de munca claudiav72 claudiav72 Am fost angajata cu contract de munca la un singur angajator timp de cca 20 ani. La 10 iulie 2009 am nascut o fetita. Am avut concediu pre si post natal (2ani ... (vezi toată discuția)
Inscrierea concediilor medicale in carnetele de munca ContSters102784 ContSters102784 Va rog sa-mi spune-ti daca este legala inscrierea in carnetul de munca a suspendarilor pentru incapacitate de munca mai mica de 30 de zile calendaristice? Va ... (vezi toată discuția)
Intreruperea temp a activitatii (75%) cflori2002 cflori2002 in somaj tehnic pot intra prin rotatie un numar de salariati, in functie de comenzi, sau trebuie sa intre toata intreprinderea? somajul tehnic se considera ... (vezi toată discuția)