ktoni2009 a scris:
buna am si eu o intrebare daca cineva poate sa ma ajute.am calculatorul pe care eu lam cumparat am toate documentele pe calculator.si am descarcat un keylogger pe calculator,si am aflat ca prietena cu care stam impreuna de 5 ani ma si vorbeste urat despre mine exemplu ca sunt nebun, sa-mi urce tensiunea si sa mor cat mai repede ca sunt homo,sunt obsedat ..........si prietenii ei ma fac tractorist,nebun ,daca ma fcea mama cu o gaura in spate eram mancat deja de mult de cainiisi inca multe ce anume pot sa fac unde sa ma adresez . va multumesc.
=D>:)) De cand sunt inregistrat in forumul avocat net...nu am citit ceva atat de tare.In primul rand,felicitari @ktoni2009 pentru prima initiativa.De a instala un key logger cu toate ca ti-a venit cam tarziu ideea.Intrebarea mea este: cum si de ce ti-a venit ideea "supravegherii"? Ceva te-a impins la asta.Ai avut o banuiala.Si daca ai avut-o de ce nu ai luat masura din timp? Ma rog stii cum se spune "mai bine mai tarziu,decat niciodata"
felicitari pentru a 2a initiativa.Aceea de a intreba intai pe cineva in domeniu(adica pe forum) ce ar trebui sa faci...=D>
Si,dupa parerea mea,ar trebui sa dai un print la acele convorbiri pe messenger banuiesc,si sa le arati prietenei si sa ai spui ca ai multumesti frumos si ca si tu o apreciezi.Dar,eu zic ca daca nu ai intreprins nimic pana acum,eu zic "sa reziliezi contractul" cu prietena ta,la modul cel mai fair -play posibil,si sa multumesti lui Dumnezeu,Providentei.sau cum so zice,cat si amicului care te-a sfatuit cu keyloggerul (fie intre noi-tu nu stiai nu?) pentru ca ti-a facut un mare bine,si asta e.IAr daca e sa o luam pe cale juridica
Manole Dumitru a scris:
Daca aveti dovezi clare va aresati instantei de judecata cu o actiune de "raspundere delictuala"si, ceretii ceva daune morala,,ca asa poate se va linisti..Succes:((
eu zic sa nu urmati sfatul domnului Manole deoarece nu am auzit ca logul de keylogger sa fie acceptat ca proba.Si cel mai probabil o sa fii acuzat de violare de corespondenta plus,violarea intimitatii plus ...plus..
Asa ca.... vorba doamnei Andreea ...cam mult 5 ani..... si sa nu iti dai seama "cat te iubeste" amica ta...
O zi buna! Succes!:training: