Buna ziua! Sunt in divort de aproape un an! Am castigat custodia fetitei mele in varsta de 8 ani jumate, sentinta la care fosta sotie a facut apel, care se va judeca in 28 iunie 2011. Fetita s-a aflat la mine pana pe data de 19 noiembrie 2010 cand a fost luata de mama, pe baza unei hotarari judecatoresti prin care i-a fost incredintata fetita pana la ramanerea definitiva a hotararii de divort. Am incercat amiabil sa pot sa imi iau si eu copilul in vizita la domiciliul meu, fara succes! Am cerut prin ordonanta presedintiala un program de vizita care mi-a fost aprobat. Am in acest moment o hotarare executorie, la care fosta sotie a declarat recurs, am fost de fiecare data cand am avut dreptul la vizita sa-mi iau copilul, dar nu am reusit . Am avut de fiecare data aceeasi 2 martori cu mine, am cerut si sprijinul politiei, care mi-au recomandat sa iau un executor judecatoresc. Am inteles ca se poate face o plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti! Va rog un sfat daca se poate!
Organele de politie v-au sfatuit corect,,Luati un executor Judecatoresc,, Va violat un dreptul prevazut de art.8 din Conventia europeana. (dreptul; de a avea legatura cu copilul dimneavoastra, deasemeni v-a incalcat si dreptul intern disp. art.14 si 15 din Legea Nr.272/2004),, Puteti sa o actionati in judecata printr-o actiune privind ingradirea dreptului recunoscut prin lege si stabilit printr-o hotarare judecatoresca,,, si sa-i cereti ceva daune morale ...:((
Va multumesc pentru sfat! Sa inteleg ca fara executor judecatoresc nu pot depune nici o plangere la politie? O sa imi iau si executor, desi din ce am citit pe forumuri, daca se ajunge la executor, va fi o chestie neplacuta mai ales pentru fetita!