avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avizul de insotire a marfii obligatoriu?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avizul de insotire a marfii obligatoriu?

In masura in care achizitionez marfuri de la un en-gros, marfuri pentru care mi se emite factura fiscala,pentru dovedirea provenientei, trebuie sa-mi intocmesc si un aviz de insotire a marfii pentru transportul de la en-gros la magazin?
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 15:21, 25 Mai 2011
~ Conținut șters la cerere ~
avizul se emite obligatoriu daca nu exista factura la momentul transportului marfii amandoua impreuna nu are rost decat daca asa se decide intern document de intrare iesire din gestiune..
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
doradragan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de insotire a marfii ContSters156394 ContSters156394 [b]1.[/b] Pentru ce cantitati de marfa este necesar un aviz de insotire a marfii? Spre exemplu, daca sunt persoana fizica si am achizitionat 100 de saci de ... (vezi toată discuția)
De unde se poate cumpara marfa? ela1987 ela1987 Buna ziua, am avut control de la vama si ni s-a spus ca nu se poate vinde marfa cumparata de la Billa, Kaufland etc. Am gasit legea 12/1990 care prevede ca nu ... (vezi toată discuția)
Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)