avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract subinchiriere incalcat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract subinchiriere incalcat

pe scurt , am subinchiriat un local de la o societate, am platit in avans ptr 6 luni chiria iar dupa o luna m-am trezit ca mi-a fost inchisa usa (schimbat butucul ) , nu am mai putut intra in spatiul inchiriat si au ramas acolo toate bunurile.
Cele 3 clauze de reziliere ale contractului sunt : neplata (exclus , am platit pe 6 luni in avans) , dizolvarea uneia dintre societati (ambele inca exista ) si cauze exceptionale ( cataclisme, cutremure ,, etc. ) .
Poate cineva sa ma ajute ? Am depus o cerere ptr o ordonanta prezidentiala , dar dupa ce pot face ?
Am 2 salariati pe acel punct de lucru, contracte in derulare .
Multumesc frumos de ajutor !
Cel mai recent răspuns: Fabian Necula , Avocat 14:33, 25 Mai 2011
eu va sfatuiesc sa depuneti si plangere penala impotriva lor... temei legal aveti, tulburarea de posesie, poate asa se sperie, dar din ce spuneti, s-ar putea sa aveti de-a face cu niste escroci...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in dizolvare jurista jurista Buna ziua, As vrea sa ma consult si eu cu voi, dragi colegi in legatura cu dizolvarea unei firme. In mai Tribunalul a pronuntat o hotarare de dizolvare, ... (vezi toată discuția)
Contract spațiu comercial gran gran Buna ziua, am doua contracte pe doua spații comerciale care comunica între ele.Unul din contracte a expirat in 31.08.2019 ,iar celălalt este pana in 30 ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor! contract inchiriere cu p.f. , probleme mari cu proprietarii hambra hambra Am incheiat in luna ianuarie un contract cu o persoana fizica pe o perioada de 8 ani, tot odata achitand chiria in avans pana in luna iunie. Am amenajat ... (vezi toată discuția)