avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calculator concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calculator concediu maternitate

Buna ziua,

As dori sa ma lamuriti si pe mine, va rog cum se calculeaza concediul pentru maternitate. Din cate am aflat eu nu se impoziteaza salariul (doar catre pensie se vireaza bani), iar sotia mea a incasat doar 850 lei, la un salariu de 1500 brut.

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: cimpeanu_dd , utilizator 15:21, 25 Mai 2011
Se face o medie/zi a veniturilor din ultimele 6 luni (baza zilnica de calcul).
Baza zilnica de calcul se inmulteste cu numarul de zile lucratoare de concediu medical din luna si se aplica procentul de 75%, 85%, 100%, in functie de codul de pe certificatul medical.
Se retine doar CAS (maxim 74 lei).
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal izaaaa izaaaa Buna ziua! as avea si eu nevoie de o lamurire! daca ma puteti ajuta in calcularea unui salariu din concediul pre si postnatal. eu la locul de munca am un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt risc maternal Elena_Aurelia Elena_Aurelia Buna ziua,am eu o problema :indemnizatia pt risc maternal se calculeaza 75 la suta din veniturile brute sau cele net? (vezi toată discuția)
Concediu medical Roxmi Roxmi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)