avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martor citat la tribunal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martor citat la tribunal

Va rog sa ma sfatuiti urgent ce sa fac in urmatoarea situatie:sunt citata la tribunal ca martor (habar nam pentru ce pentru ca in citatie nu e specificat nimic legat de caz) iar in data cand sunt chemata eu trebuie sa plec din tara.Ce pot sa fac ? pt. ca se specifica ca ma vor amenda in caz de neprezentare.Astept un raspuns urgent...va rog.
Cel mai recent răspuns: nellev , utilizator 07:28, 30 Mai 2011
Depuneti la dosar o adresa prin care aduceti la cunostinta instantei faptul ca nu va puteti prezenta intrucat sunteti plecat din tara.
Atasati la aceasta dovada celor sustinute - bilet avion, rezervare hotel, etc.
Este valabila adresa ,fara sa am documentele de care spune-ti ?sau voi fi verificat?
Instanta poate sa acorde termen numai pe baza adresei dvs., dar poate sa va solicite pentru termenul pe care il acorda sa prezentati documente justificative.
Depinde de instanta, nu toate procedeaza la fel.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia. (un raspuns) Cristian Bebe Cristian Bebe In urma cu aproximativ 1 luna a avut loc un scandal pe strada iar eu si un prieten am fost martori fara sa vrem pt ca s-a nimerit sa fim prin zona. Ieri am ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile unui martor intr-un proces penal Monica1 Monica1 Sunt citata ca martor intr-un proces penal,pentru Fond( ce inseamana asta ? ). In citatie scrie ca \" Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se ... (vezi toată discuția)
Anulare abuziva rezervare hotel dan_33 dan_33 Ma aflu in urmatoarea situatie: In luna iunie am facut o rezervare pentru un hotel din Grecia prin intermediul site-ului Booking.com, site de intermedieri ... (vezi toată discuția)