Buna ziua....Am si eu o "mica" problema.Am o taraba intr-o piata si datorita unui motiv extrem de absurd m-am certat (doar cearta,fara violente) cu unul din cei care sunt pe piata.De cand m-am certat cu acest individ,de acum 2 saptamani,ma tot ameninta,in jumatea pietii respective,fara nici-un pic de teama sau ceva ca abia asteapta sa ma prinda,ca ma bate,ca imi rupe picioarele, s.a.m.d.Mama mea,o persoana de 65 de ani,care uneori ma mai ajuta in piata,e f bolnava cu inima si cu tensiunea si nu suporta astfel de lucruri,de cateva ori simtindu-se f rau din cauza acestor amenintari.Mi-e f teama sa nu i se intampla ceva mamei mele.As dori daca se poate sa-mi da-ti un mic sfat cum ar trebui sa procedez in cazul acestui individ sa-l fac sa se opreasca din amenintari?
II puneti in vedere ca, in cazul in care nu inceteaza veti depune plangre la parchet , pentru infractiunea de amenintare( art. 193 Cod penal) si va veti constitui parte civila , cerandu-i si despagubiri.Si ca aveti suficienti martori pentru a demonstra acuzele .
Este posibil sa sperie, daca nu il veti ,,intimida", aveti grija sa nu treaca 2 luni de la data la care au inceput amenintarile.
Amenintare stupida
aurash_d
Prin hotarare de divort in febr 2010 , copila de 3 ani acum a ramas in grija mamei/mea si prin consimntamantul tatalui. Recent tatal a cerut micsorarea pensiei ... (vezi toată discuția)