avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

Copilul meu a împlinit 18 ani în luna martie, este elev în clasa a XI-a, la zi; am primit alocație și în luna aprilie.Întrebarea mea este: alocația o primește până termină liceul sau nu? Dacă da, vă rog să-mi spuneți ce acte îmi trebuiesc și ce demersuri trebuie să fac pentru a primi alocația.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 12:50, 26 Mai 2011
Alocaţia se acordă şi după împlinirea vârstei de 18 ani a tanarului, dacă acesta urmează cursurile de zi ale unei forme de învăţământ liceal şi nu repetă anul şcolar.
Atata timp cat frecventeaza cursurile nu stiu sa fie necesare demersuri speciale.

Puteti intreba, dvs. sau copilul dvs., la secretariatul liceului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)
Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de ... RicardoGeorge RicardoGeorge Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de 18 ani in luna Martie a acestui an, in momentul respectiv eram in clasa a 11 a la Liceul Tehnic ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara otilia321 otilia321 Buna ziua Cum se procedeaza in situatia in care avand o sentinta judecatoreasca in care tatal este obligat sa plateasca minorului pana la varsta de 18 ani ... (vezi toată discuția)