avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie in anulare pe penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie in anulare pe penal

buna ziua!

va rog sa ma ajutati...

un proces penal art 215 cu sentinta 3 ani cu executare la fond si tribunal ...ajuns in faza Curtea Apel Craiova ... ... la ultima infatisare a ramas in pronuntare (Azi)...

in cat timp se da pronuntarea.si in cat timp se emite mandat de executare.. va rog sa imi spuneti daca se mai poate face contestatie in anulare si ce implica aceasta sau ce cai de atac ar mai fi posibile in aceasta faza ... iar daca aceasta contestatie este posibila se suspenda mandatul de executare ???????

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 19:07, 25 Mai 2011
Contestatiile la executare, contestatia in anulare se admit numai in daca sunt indeplinite conditiile prevazute de procedura penala.
Sunt slabe sanse sa se mai judece procesul dupa ce ramane definitiva hotararea.
Poate daca ati achitat jumatate din prejudiciu o sa se admita recursul si va fi redozata pedeapsa.

:offtopic: Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Exista butonul editeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare pentru emiterea biletelor la ordin lavynia2002 lavynia2002 Femeie, 47 ani, fara antecedente penale,administrator la firma X, condamnata la 1 an de inchisoare cu executare pentru neachitarea obligtiilor civile fata de ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva - cale de atac, reprezentare avocat oltul oltul 1. daca am fost condamnat definitiv (in 6 martie) catre instanta de recurs la 3 ani cu executare si fac contestatie in anulare conform art 386 lit.b(este ... (vezi toată discuția)
Prescrierea faptei dupa rejudecare dupa extradare viopoi viopoi Sunt in executarea unei pedepse de 7 ani si sunt pe fond dupa admiterea in principiu a cererii de rejudecare pe 522 ind 1 cpp.Mi-a admis si judecarea in baza ... (vezi toată discuția)