avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REFERITOR UN LOC DE VECI DETINUT IN COMUN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REFERITOR UN LOC DE VECI DETINUT IN COMUN

BUNA ZIUNA

AM SI EU O RUGAMINTE LA DVS. DACA MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS.
DETIN ,DUPA MOARTEA MAMEI MELE UN LOC DE VECI IN SUPRAFATA DE 5,25 MP. IMPREUNA CU MINE RESTUL DE 0.75 CMP ESTE DETINUT DE O ALTA PERSOANA. AICI INTERVINE PROBLEMA MEA.
1. EU AM PLATIT INTEGRAL IMPOZITUL PENTRU INTREAGA SUPRAFATA.
2.LA DECESUL MAMEI MELE NU AM PUTUT SA O INMORMANTEZ ACOLO ,CU TOATE CA NOI DETINEAM O SUPRAFATA MAI MARE ,FARA ACORDUL ACELEI PERSOANE.
3.EU AM FACUT SUCCESIUNEA DUPA DECESUL MAMEI. CEALALTA PERSOANA NU A FACUT ACTELE PENTRU SCHIMBAEA NUMELOR DE PE ACTUL DE PROPRIETATE.
4.ACTUALMENTE ACEA PERSOANA ESTE DECEDATA DE APROXIMATIV 7 ANI .SOTIA DEASEMENEA .NU STIU CINE I-A INMORMANTAT SI NICI UNDE.
5.AM INCERCAT SA AFLU DATE DESPRE FIULOR LOR COMUN .SI INTAMPLATOR AM AFLAT PRIN MULTE CERCETARI CA ESTE PLECAT DIN TARA IN ITALIA ,IMPREUNA CU FAMILA.EU NU AM INTRETINUT RELATII CU DECEDATII DE VREO 16 ANI ,IAR PE FIUL LOR NU L-AM MAI VAZUT DE VREO 30 DE ANI.NU AM INTERIUNUT RELATII DE NICI UN FEL CU ACESTE PERSOANE .SI AICI INTERVINE PROBLEMA MEA ,CARE MI-O PUN.
6.IPOTETIC VORBIND DACA EU MOR (NU STIU CAND) ,CE FAC CEI CARE VOR SA MA INMORMANTEZE IN LOCUL CARE IMI APARTINE SI UNDE ,REPET DIN TOALUL DE 6 MP ,DETIN 5,25 MP. UNDE TREBUIE SA MA ADRESEZ SI CUI ? NU EXISTA NIMENI CARUIA SA I SE CEARA ACORDUL PENTRU EU A PUTEA FI INMORMANTATA ACOLO ,UNDE ESTE TOATA FAMILIA MEA.
IN SPERANTA UNUI RASPUNS ,VA MULTUMESC ANTICIPAT.

KESSLER CRISTINA

Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:59, 25 Mai 2011
Aveti cumparat locul de veci?, sau inchiriat de la Primarie?

In cazul in care si dumneavoastra si celalalt detinator il aveti cumparat, nu se poate face nimic decat eventual sa cumparati de la el acei 0.75.
In cazul iun care nu-l aveti cumparat, duceti-va la Primarie si sigur se va rezolva problema.
Ati vorbit la administratia cimitirelor?
Sustineti ca detineti de la mama dvs un loc de veci;care este documentul care atesta ca mama dvs este proprietara acelui loc de veci?
Plata impozitului aferent loc de veci ati realizat-o in baza documentului mamei dvs?
In masa succesorala a fost introdus si locul de veci?
Certificatul de mostenitor contine si cota din locul de veci?
Daca detineti certificat de mostenitor,in baza documentului care atesta calitatea de proprietar a mamei dvs,administratia cimitirului urmeaza sa elibereze alt document care sa va ateste calitatea dvs asupra locului de veci
problema dvs o puteti rezolva in instanta de judecata.incercati sa faceti demersuri sa aflati domiciliul fiului celui care detine acea cota de 0,75 cm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Reconcesionarea locului de veci cfinica cfinica Buna Dimineata, Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Am 3 locuri de veci la un cimitir din apropierea Capitalei,cumparate cu mai multi ani in urma,cu ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate loc de veci cimitir bcory bcory Buna ziua, In anul 1944 bunica mea primeste printr-un act de donatie un loc de veci in cimitir, pe teren fiind construite un cavou si 2 locuri. Se precizeaza ... (vezi toată discuția)