avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre violarea intimitatii...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre violarea intimitatii...

Tatal meu a impanzit toata casa cu camere de vederi si audio,dar nu la vedere,ci gen capera sipon.Mi-am dat seama acum cateva zile.
Doresc sa va spun ca dupa comportament, dansul are o problema de ordin psihologic dupa parerea noastra.Doresc sa va intreb ce sanctiuni exista in lege pentru violarea intimitatii...ca el ne urmareste oriunde,oricand(chiar si in captuseala hainelor am gasit microfoane.)Mi-e si frica sa mai vorbesc ceva.

Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 07:54, 26 Mai 2011
Buna seara,
Nu cred ca poate fi sanctionat tatal dvs.pentru montarea in casa a aparaturilor acelea,daca aceasta este a dinsului.Sunt multe persoane care-si monteaza in locuinta asemenea instalatii de supraveghere ( pentru mai multa siguranta),sau cind au anumite suspiciuni,de ordin..X....Acum ca tatal dvs.a exagerat,asta este alta "poveste"...
Dar ce credeti ca l-a determinat sa faca asta?. Semnalmente premergatoare acestei actiuni au fost cu siguranta.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
ContSters179589, utilizator
SILVANAA90 a scris:

Dar ce credeti ca l-a determinat sa faca asta?. Semnalmente premergatoare acestei actiuni au fost cu siguranta.

Tatal meu are impresia ca este urmarit si suspecteaza orice vorba si miscare si mai mult decat atat...si consider ca doreste sa descopere prin ochii camerelor cine-l urmareste.Si pe mine ma deranjeaza aceste lucruri,pt ca simt ca nu mai am intimitate.Ai voie sa urmaresti pe cineva daca nu ai autorizatie de interceptare a discutiilor?Nu poate fi sanctinat de lege???asta este intrebarea...stiu ca are dreptul sa isi monteze ce vrea in casa,dar in captuseala hainelor si a posetelor...??? Nu il urmareste nimeni,dar absolut nimeni,doar ca el suspecteaza chiar si pe copiii care se joaca pe strada ...
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
Dahrma, utilizator
Buna dimineata,
Va inteleg disconfortul si nemultumirea.Este stinjrnitor sa fi monitorizat in permanenta ( in intimitate cu atit mai mult )si nu este in regula sa descoperiti microfoane si alte aparaturide urmarire,in locuri si lucruri.
Parerea mea este ca tatal dvs.,din ceea ce spuneti,are o problema de sanatate,si trebuie consultat un medic,cit se poate de urgent.Banuiesc ca dinsul nu ar dori sa mearga la o consultatie,dar dvs.trebuie sa faceti demersuri in acest sens.
Insistati pentru consult...nu lasati timpul sa treaca...:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal sa se monteze camere video in timpul divortului? fanusteff fanusteff buna seara,,, as avea o intrebare daca nu va deranjeaja,,,,sunt in divort cu sotia ,,,dupa ce a cerut ordin de protectie care sa judecat si pe 21 iulie 2014 sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ilegala monicanico monicanico Am fost inregistrata ilegal in magazinul meu de catre fostul sot,dupa care continutul inregistrarilor a fost facut public la mai multe persoane din orasul ... (vezi toată discuția)
Utilizare bun comun in perioada divortului, montare camere inregistrare audio-video irinavasiliu irinavasiliu Buna seara! Sunt in divort cu sotul meu, din iunie 2013. A avut loc doar un termen si urmeaza al doilea in decembrie. Locuim intr-o casa, proprietate comuna ... (vezi toată discuția)