avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

juridic

Vreau sa aflu si eu daca pot sa fac proect pe o constructie daca este realizata de sotie si fostul sot pe terenul tatalui ei fara autorizatie ,specific ca nu are partajul facut cu fostul sot? Daca se poate face asi dori sa aflu mai multe detalii privitoare la modalitatile posibile(nu sunt nici eu nici sotia proprietari pe teren,fiind tatal sotiei). Daca trec proprietatea socrului pe numele meu si al sotiei vrea sa stiu daca fostul sot al sotie poate pretinde ceva la partaj,sotia fiind despartita de 6 ani de fostul sot care au de impartit o constructie de 35 mp construita fara autorizatie pe terenul socrului(constructia se afla pe aceasii propietate nu proprietati separate)?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:19, 25 Mai 2011
ar fi bine si pt dvs daca socrul ar dezmembra si v-ar vinde o bucata de teren pe care veti face casa
nu, fostul sot al sotiei nu va avea dreptul la parte din casa ce-o veti construi. fostii soti vor face partaj (daca vor face) pe ce au construit impreuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Superficie - posibilitate sau nu SANTIER SANTIER Buna seara! Pe scurt: Eu si sotia am edificat o c-tie pe terenul tatalui ei (socrului meu) cu AC (autorizatie de construire). Sotia mai are 3 ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate poppsq poppsq Soacra mea detine 2500mp de teren in gospodaria mostenita de la parintii ei decedati. Cumnata-mea a construit o casa pe o jumatate teren ca un upgrade al unor ... (vezi toată discuția)
Constructie casa ady88 ady88 Buna ziua. Asi dori sa construiesc o casa pe un teren care este in proprietatea socrului si fratele socrului. Terenul mai are 2 constructii, casa 90 mp si ... (vezi toată discuția)