avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sesizare Directia pentru protectia copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sesizare Directia pentru protectia copilului

Buna ziua.
As dori sa stiu daca exista vreo modalitate de a sesiza aceasta institutie in legatura cu o situatie care ar fi de competenta lor, fara a trebui sa ma deplasez personal pana la sediul lor si fara a fi constransa de orele de program cu publicul.
In Occident siteurile institutiilor similare contin linkuri cu trimiteri spre formulare online, astfel incat comunicarea cu institutia este facilitata si daca este nevoie se poate interveni in timp util asupra situatiei.
Din cate am vazut, siteul Directiei locale pe care l-am consultat nu contine asemenea optiuni. Exista vreo modalitate de acest gen, totusi? Sau trebuie sa asteptam sa inceapa ziua lucratoare, sa ne infatisam acolo personal, incepand cu orele de activitate ale institutiei, sa indeplinim formalitatile necesare, timp in care situatia la fata locului s-a diluat sau, mai rau, s-a agravat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mieluu , utilizator 16:55, 31 Mai 2011
Scrieti petitia, cererea, sesizarea la calculator. Apoi o trimiteti prin posta, recomandata sau prioripost, neaparat cu confirmare de primire. Sa scrieti in josul plicului : in atentia domnului director al DGASPC (judetul...).
Mai aveti optiunea de a merge la Autoritata Tutelara din localitatea dv care este in subordinea DGASPC.
de cind Autoritatea Tutelara e in subordinea DGASPC?
asta e o informatie falsa.
Nico,daca esti din Prahova,cei de la DGASPC au program cu publicul de la 7.30 la 16.adica ai timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita protectia copilului Andreeabc Andreeabc Acum vreo luna am avut un scandal cu tatal copilului,cu care nu sunt casatorita. In urma acestui scandal am decis, ca o perioada, tatal sa nu-si vada copilul. ... (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap george0908 george0908 Am un unchi in virsta de 86 ani care din luna februarie 2011 a avut un atac cerebral in urma caruia nu mai vede este foarte bolnav,aproape imobilizat la ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)