avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna in noul Cod al Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna in noul Cod al Muncii

Buna seara!
Am fost in concediu pentru cresterea copilului cu handicap pana la implinirea varstei de 7ani.Toti acesti ani se considera vechime in munca si serviciu.Am revenit la locul de munca avut anterior si as vrea sa stiu daca anul acesta voi avea dreptul la concediu de odihna(am revenit la serviciu in 16 .05.2011)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:00, 25 Mai 2011
Aveti dreptul proportional cu perioada pe care o veti lucra, 16.05-31.12.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna + cic simioct simioct Buna ziua, As avea o intrebare la urmatoarea problema. Sotia a intrat in CIC pana la 2 ani in octombrie 2004. Anterior intrarii ea a beneficiat de CO ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu crestere copil netcupeter netcupeter Buna seara, Legat de revenirea din CCC, cu 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani de catre copil: Data de revenire din CCC ar trebui sa fie 22 ... (vezi toată discuția)
Angajarorul refuza acordarea concediului de odihna la revenirea din cic Parvu Parvu Am revenit din CIC pe data de 16 aprilie 2008. Inainte de intrarea in concediul postnatal, 15.04.2008 si in CIC, 02.08.2006, am efectuat concediul de odihna ... (vezi toată discuția)