avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim pe perioada determinata, pe o pensionare medicala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim pe perioada determinata, pe o pensionare medicala revizuibila anual

am incheiat la aceeasi persoana, 3 contracte de munca ( x12 luni) pe perioada determinata, pentru ocuparea unui post al carui titular este pensionat medical revizuibil anual.
mai pot sa angajez sau sa-i prelungesc contractul de munca aceleiasi persoane?
persoanele angajate pe perioada determinata se angajeaza prin concurs sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 26 Mai 2011
Daca este pensionat inseamna ca are CIM incetat si postul este vacant.
II incheiati CIM pe durata nedeterminata. Nu aveti obligatii fata de cel pensionat.
Numai in sectorul bugetar angajarile se fac pe baza de concurs sau examen ...
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata ContSters70537 ContSters70537 Buna, Stiti cumva daca in cazul unei institutii publice un CIM incheiat pe perioada determinata poate fi modificat prin act aditional intr-un CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori să mă sfătuiti în următorul caz. am ... ildifree67 ildifree67 Bună ziua. As dori să mă sfătuiti în următorul caz. Am o îngrijitoare suplinitoare, adică CIM pe perioadă determinată. Titulara postului a decedat. ... (vezi toată discuția)