avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. As dori să mă sfătuiti în următorul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. As dori să mă sfătuiti în următorul caz. Am ...

Bună ziua. As dori să mă sfătuiti în următorul caz.
Am o îngrijitoare suplinitoare, adică CIM pe perioadă determinată. Titulara postului a decedat. Eu aș dori să o angajez pe suplinitoare pe perioadă nedeterminată cu un act adițional pe perioada nedeterminată. Se poate face asta, fără să organizez concurs??
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ildifree67 , utilizator 13:41, 13 Octombrie 2021
Vb despre sectorul bugetar sau privat?
sector bugetar
In sectorul bugetar, ocuparea unui post vacant se face prin concurs/examen.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat temporar - titularul isi da demisia bogdann13 bogdann13 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Ma numesc Bogdan si ocup un post temporarr vacant. Titulara postului si-a facut in septembrie trecut o ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata ContSters70537 ContSters70537 Buna, Stiti cumva daca in cazul unei institutii publice un CIM incheiat pe perioada determinata poate fi modificat prin act aditional intr-un CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)