avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COMERT !!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COMERT !!!

Buna ziua !

Am o firma de transport, iar ca activitate secundara am codul 7022, intermedieri financiare.
Pe langa asta, mai intermediez vanzare de beton. Adica eu cumpar de la o statie de betoane, pun un adaos comercial si facturez mai departe la client.

E nevoie sa am autorizata in statut activitatea de comert?
Cunosc foarte multe firme care nu au activitatea de comert autorizata, exista doar in statut, dar care fac de fapt acest gen de intermedieri.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 10:15, 26 Mai 2011
Bineinteles ca trebuie autorizata, motivati cand vine un control ca stiti firme care fac acest lucru fara sa fie autorizate si vedeti daca sunteti iertata!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta marketing chandrei chandrei Am o firma care are ca obiect secundar codul 7022 si un alt cod ca obiect principal. Contractele pe care le-am facut pina acum se refera la consultanta privind ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Contract de comision ptr intermediere vanzare fond de comert ralvintila ralvintila buna ziua, detin un PFA cu cod CAEN principal 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management; coduri secundare 7021, 6820, 6831, 6832; as ... (vezi toată discuția)