avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire de taxe pentru locuinþã incendiatã
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire de taxe pentru locuinþã incendiatã

M-ar interesa cum se poate scuti de impozit pentru locuinţă datorat pentru o casă incendiată în proporţie de 100%.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:38, 26 Mai 2011
Daca casa e incendiata si nu poate fi reparata trebuie sa obtineti autorizatie de demolare de la primarie si cu acest document mergeti la administratia financiara sa va scoata constructia de la plata impozitului; altfel nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie locuinta abc53 abc53 Prin mostenire am devenit unul din proprietarii unei case cu terenul aferent. Casa este din pamint batut ,construita in 1930 si este intr-o stare de degradare ... (vezi toată discuția)
Cerere adresata primariei conform legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public ADOCATA ADOCATA Am facut catre primarie o cerere conform legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.Le-am cerut sa-mi elibereze si mie in ... (vezi toată discuția)
Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)