avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Casatorita din 2002 fara copii si cu rezidenta in Spania . Am venit in tara, respectiv la parintii mei ca sa cer divortul. Initial sotul a acceptat divortul spunand ca nu are de ales, insa in ultimile convorbiri m-a avertizat ca am parasit domiciliul comun si ca el nu plateste nimic din costurile divortului. intrbarea mea : mie mi se pare corect cum am procedat, este?cat de mari sunt costurile unui divort?
taxa de timbru este simbolica....depinde ce avocat angajati sa va reprezinte ....sau daca angajati un avocat!!!!!!!!???????
Ati deschis subiectul de doua ori... Acesta va fi inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alinacampean alinacampean Casatorita din 2002 fara copii si cu rezidenta in Spania . Am venit in tara, respectiv la parintii mei ca sa cer divortul. Initial sotul a acceptat divortul ... (vezi toată discuția)
Divort vass vass in ce conditii se pot divorta doi cetateni rom.care locuiesc in Spania,au resedinta de sedere in Spania, nu au bunuri ptr. partaj,au un copil nascut in ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii-parata in strainatate stancuta41 stancuta41 Buna seara! Problema mea este urmatoarea:sotia m-a parasit de aproape un an si a plecat in strainatate.Nu a trimis nici un ban iar ... (vezi toată discuția)