avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Infiintare societate de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Infiintare societate de insolventa

Care este cadrul legislativ in baza caruia pot infiinta o societate care sa aiba ca activitate practicarea insolventei ( SPRL sau IPURL)?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:26, 28 Mai 2011
Societatile civile profesionale, avand ca obiect, aplicarea procedurilor de insolventa, lichidare voluntara, procedurilor de prevenire a insolventei, se organizeaza potrivit prevederilor OUG 86/2006.
injtri pe unpir si vezi acolo conditiile,
trebuie sa fi jurist sau economist cu vechime minima de 3 ani, ca sa poti sustine examenul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare ipurl in sprl MIXAM MIXAM Daca un IPURL se transforma intr-o SPRL se incheie si contract de societatea sau doar act aditional? Cu ce data se fac modificarile in RSP - data perfectarii ... (vezi toată discuția)
Conditii practician in insolventa Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Va rog sa-mi spune-ti care sunt condittile pentru a infiinta o firma care sa aiba ca obiect de activitate insolventa si falimentul societatilor! (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 ... (vezi toată discuția)