avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Buna ziua! Am un prieten care acum trei ani a avut un accident cu masina. din care persoana accidentata a decedat. Din pacate candi s a luat alcoolemia a avut 032 in aer si 0,50 in sange. Doasarul a ajuns la politie , deci s-a facut si experiza la IML, cei de acolo au spus ca s-ar fi putut sa ibe peste 0.9, Abia acum a ajuns dorarul la judecatorie. Ce sanse sunt sa -i de a cu suspendare?In conditiile in care de cate ori a fost chemat la politie, parchet s a prezentat. A fost deja o infatisare dar nefiind citata si firma de asigurari, s a amanat cu 2 saptamani.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
adrianaady31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:43, 28 Mai 2011
Persoana decedata se afla in masina sau a fost accidentata pe drum? Daca se afla pe drum si a avut si ea o parte din vina atunci se poate obtine si o condamnare cu suspendare.
~ Conținut șters la cerere ~
Doamna decedata, nu se afla in masina se afla pe drum. Accidentul s-a produs acum trei ani. Acum 1luna si jumatate a cerut o recalculare a alcoolemiei la procuror dar nu a fost acceptata. Acum 2 saptamani a fost prima infatisare dar pentru ca societatea de asigurari nu a fost citata, acesta s-a amanat pentu 2 saptamani. Persoana care a produs accidentul, nu a fugit de la alocul accidentului, s-a prezentat de fiecare data cand a fost chemata a Politie sau la Parchet. Acesta nu are antecedente, este un om exemplar in ata de zi cu zi,
Cu suspendare daca nu are o alta condamnare.
Nu am auzit sa ia cineva condamnare cu executare in Romania, nici macar pt ucidere pe trecerea de pietoni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2011
amcteam, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am și eu o întrebare legata de un accident cu ucidere ... Ion131 Ion131 Buna ziua,am și eu o întrebare legata de un accident cu ucidere din culpa,o persoană așezată perpendicular pe axul drumului(cu o alcoolemie de apa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (decesul unei persoane) eleclaudel eleclaudel Buna seara,in urma cu 6 luni am avut din pacate un accident rutier,in urma accidentului a decedat 1 persoana. Ma indreptam spre casa,mergand pe un drum cu ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.15 in aerul expirat, victima decedata Cristian1990 Cristian1990 Buna ziua ! Unchiul meu a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu decesul victimei. Accidentul s-a produs pe un drum comunal,in jurul orei 17, masina ... (vezi toată discuția)