avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie 0.15 in aerul expirat, victima decedata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie 0.15 in aerul expirat, victima decedata

Buna ziua !
Unchiul meu a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu decesul victimei.
Accidentul s-a produs pe un drum comunal,in jurul orei 17, masina mergea in marsarier, victima era pe marginea drumului, in 10 metrii, fara sa observe, probabil se afla in unghiul mort, victima a traversat drumul, in acel moment, a fost lovita si calcata. S-a ridicat, in acel moment unchiul meu a sunat la 112, si a incercat sa-i acorde primul ajutor. la sosirea politiei acesta avea o alcoolemie de 0.15 in aerul expirat. Nu a mai avut antecedente penale, nici permisul suspendat sau retinut.
Care sunt urmarile?
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 12:19, 12 Martie 2014
s-a deschis un dosar de ucidere din culpa,se vor face cercetari si dupa aceea probabil va fi trimis in judecata.este posibil sa fie o pedeapsa cu suspendare,insa asta numai judecatorul poate decide:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala pentru alcool (oug 195/2002) art.87? dandanaua dandanaua se poate obtine in instanta amenda penala pentru cel judecat pt.art.87 din OUG 195/2002, conducere sub influenmta alcoolului cu 0,88 in aerul expirat.Nu este ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Carmenmoise Carmenmoise Buna Ziua In data de 15 oct la ora 10.00 pe un drum national intr-o zona neiluminata corespunzator tatal meu conducand o duba a trecut peste un obstacol care ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sau civila ? lemonik lemonik Am citit ca termenul de depunere a plangerii penale este de 2 luni de la data producerii accidentului / de cand se stie cine este faptasul. Prietenul meu a ... (vezi toată discuția)