avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am și eu o întrebare legata de un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am și eu o întrebare legata de un accident cu ucidere ...

Buna ziua,am și eu o întrebare legata de un accident cu ucidere din culpa,o persoană așezată perpendicular pe axul drumului(cu o alcoolemie de apa 2%,antecedente penale,suferea de epilepsie și altele),șoferul autoturismului a consumat alcool și fuga de la locul accidentului (a dus masina acasă) și a fost preluat de organele de politie din poarta fără nici cel mai mic deranj,la prima întâlnire cu legea.Dupa sosirea ambelor expertize masina a ieșit în regula din toate punctele de vedere,viteza pana în 50km în localitate iar persoana decedata se afla în loc neiluminat public și ningea,în urma expertizelor reiese o culpa comuna.Intrebarea mea este:ce se întâmplă având în vedere ca 4persoane din familia decedatului sunt împotriva lui și cer daune morale și ce se va întâmpla cu soferul la sfârșitul tuturor proceselor?menționez ca soferul a făcut 3luni de arest preventiv și 1luna de arest la domiciliu, mai mai este nevoie și de alte informații le ofer cu mare drag.Daca poate sa ma ajute și pe mine cu o părere,un răspuns.Va multumesc
Daca este culpa comuna, o sa fie condamnat si pentru ucidere din culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident adrianaady31 adrianaady31 Buna ziua! Am un prieten care acum trei ani a avut un accident cu masina. din care persoana accidentata a decedat. Din pacate candi s a luat alcoolemia a avut ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Carmenmoise Carmenmoise Buna Ziua In data de 15 oct la ora 10.00 pe un drum national intr-o zona neiluminata corespunzator tatal meu conducand o duba a trecut peste un obstacol care ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu pieton decedat samy2011 samy2011 Buna ziua! Acum cateva luni am facut un accident din care a rezultat moartea unei persoane in varsta de 75 ani .Acidentul s-a intamplat dupa miezul noptii pe ... (vezi toată discuția)