avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cartea de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cartea de munca

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Firma la care am lucrat nu mi-a platit inca toti banii, insa acum ma cheama sa-mi dea cartea de munca si sa semnez pentru ea. Intrebarea mea este daca semnez imi mai recuperez banii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 26 Mai 2011
Pentru recuperarea banilor depuneti o sesizare la ITM si/sau promovati o actiune in instanta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului pe luna martie + cele compensatorii sorin241976 sorin241976 Buna ziua. Ma numesc Sorin. Am fost angajat pana in data de 31.03.2010 la firma Catavencu S.A. Am fost disponibilizat conform contractului de munca la ... (vezi toată discuția)
Nu am primit salariul de o luna,nu am carte de munca crscrs crscrs Buna ziua, as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema: Lucrez de 2 luni la o pensiune si de o luna de zile nu mai m-a platit. Ma tot amana cu salariul. ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului piti75 piti75 am lucrat la o firma 6 luni si nu am primit salariu nu am semnat nici un stat de plata Am facut plîngere la itm si dupa ce am asteptat 45 zile calendaristice ... (vezi toată discuția)