avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proba de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proba de lucru

Buna ziua,mi-am depus un cv la un magazin de imbracaminte,dupa 2 saptamani am fost sunata sa merg in proba de lucru.in urmatoarea zi am mers in proba de lucru de la ora 12,in magazin era o vanzatoare care lucra acolo,patroana nu era,in jurul orei 15 a intrat in magazin o doamna care s-a prezentat ca este inspector ITM,ne-a cerut datele personale si a intrebat cine ii vanzatoare,fata de acolo a spus k ea si inspectoarea a intrebat ca eu ce caut acolo si ea a zis ca sunt in proba de lucru.Inspectoarea ne-a obligat sa competam un formular cu datele noastre si sa il semnam.Dupa 3 luni am fost sunata de patroana si mi-a zis ca a primit amenda si ea a contestat si ca o sa trebuiasca sa merg de martor,m-a amenintat ca daca nu merg ea o sa plateasca,ca are bani dar eu ce-o sa fac ca oricum o sa vina politia dupa mine sa ma duca pt declaratii.Eu nu inteleg ce vina am si de ce m-a chemat in proba de lucru si ea nici nu era in oras,am stat in magazin de la ora 12 pana la ora 18 si abia atunci a venit.Dupa cateva zile am aflat ca a concediat-o si pe fata care lucrase in magazin de o luna de zile si nu-i facuse carte de munca.Intrebarea mea ii:ce mi se poate intampla mie in aceasta situatie?Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:09, 26 Mai 2011
dvs., nimic.
indicat ar fi sa mergeti sa dati declaratie.
spuneti ce stiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzata si data afara din magazin lumidani lumidani am o problema cu o vanzatoare care este si patroana unui magazin alimentar. Am fost agresata verbal,refuzata cand an vrut sa cumpar(dupa ce fac cumparaturi de ... (vezi toată discuția)
Bună, de 9 luni lucrez într-un magazin alimentar, șefa se ... Mddi Mddi Bună, de 9 luni lucrez într-un magazin alimentar, șefa se comporta urat cu noi când m-am angajat nu sa făcut nici-un inventar ,acum șefa făcuse un ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia comunitara th3king666 th3king666 Salutare...am si eu o mica problema...saptamana trecuta am primit o amenda contraventionala de la P.C. pentru k nu am vrut sa ma legitimez.....Cum o ... (vezi toată discuția)