avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vizita la penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vizita la penitenciar

Buna ziua!
Ce ar trebui sa fac pentru a putea merge la cineva in vizita la penitenciar?
Eu sunt minora (17 ani) si as vrea sa merg la un prieten impreuna cu mama lui.
Imi trebuie doar buletinul sau si acordul parintilor?
Eu vreau sa merg fara a afla parintii mei. Ar putea afla de vizita la penitenciar? I-ar putea anunta, contacta cei de acolo?
Mentionez ca este vorba de Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti, iar el este arestat preventiv de 2 luni.
Cel mai recent răspuns: kta16 , utilizator 16:13, 26 Mai 2011
aveti nevoie doar de buletin si eventual de o programare, daca ziceti ca e in arest preventiv
la subiectul asta s-a raspuns
A fost mutat de aproximativ o luna la Penitenciar si nu stiam daca pot sa merg fara acord din partea parintilor.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
kta16, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Drept vizita inchisoare fosta sotie AndraBB AndraBB Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare, in cazul in care 2 persoane au divortat,au impreuna un copil minor si una din persoane momentan se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Trimiterea unui pachet unui detinut mihaelamada mihaelamada Nu va suparati Am o intrebare Daca eu Nu sunt in Tara pot trimite bani unui detinut? (vezi toată discuția)