avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada inlocuitoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada inlocuitoare

Buna ziua , am avut un accident pe 1 ianuarie 2011,
Fiind revelionul am consumat si alcool , am un dosar penal in cercetare la udriste,
am primit dovada fara drept de conducere,
Ce acte imi sunt necesare pentru a mi se elibera o dovada cu drept de conducere,
mentionez ca inca la dosar nu a venit recalcularea alcoolemiei , dosarul nefiind inaintat la parchet, de la politie mi sa comunicat ca trebuie o cerere la parchet ,
nu prea mi s-au dat alte detalii , va rog daca se poate sa ma indrumati pentru a dobandi o dovada de circulatie . Cu respect A.Teodor
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:13, 26 Mai 2011
faceti cerere catre procuror, o motivati si asteptati raspunsul acestuia. nu se poate face nimic altceva.
Am inteles ca trebuie cerere, dar nu cunosc ce acte trebuie sa atasez si ce ar trebui sa contina aceasta cerere,
Inteleg ca , o motivare pentru a justifica nevoia de aceasta dovada, dar ce acte sunt necesare.
Nu vreau sa va faceti iluzii deoarece la retinerea permisului pt alcool nu se da dovada cu drept de conducere. Dar incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie - dreptul de a mai conduce autoturismul kmD kmD [b] Cautand pe Internet despre problema mea am dat de acest site si m-am gandit sa incerc si aici gasirea unui raspuns concludent. Fara sa va ocup ... (vezi toată discuția)
Accident cu alcoolemie si victima cld06 cld06 Acum 3 luni de zile am avut accident cu victima conducand sub influenta bauturilor alcoolice masurand 0.21 la testarea cu aparatul etilotest si 0.50 in singe ... (vezi toată discuția)
Accident idkwhy idkwhy In data de 03.12 am fost implicat intr-un accident auto soldat cu un deces , accidentul nepetrecandu-se din vina mea . Am fost testat cu aparatul drager de ... (vezi toată discuția)