avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cheltuieli judecata

Buna Ziua, fiind parat intr-un dosar de reducere pensie alimentara, am raspuns la cererea reclamantului cu intimpinare si cerere reconventionala, am depus chitante onorariu avocat. In final in Hot zice ca instanta respinge cererile avand ca obiect obligarea partii adverse la plata chelt jud in conditiile in care nici una din parti nu a facut dovada efectuarii unor astfel de chelt in cauza pendinte.
Va rog sa-mi spuneti daca e corecta aceasta motivare si daca poate fi atacata cum zice la sfirsitul Hotaririi : "cu drept de recurs in 15 zile..."., in cauza de fata eu am facut aceasta dovada a cheltuielilor.multumesc
Cel mai recent răspuns: crinastirbei , utilizator 22:06, 26 Mai 2011
Dacă cererea privind cheltuielile de judecată a fost respinsă, partea le poate solicita prin intermediul apelului sau a recursului, însă nu pe cale separată, deoarece s-ar opune autoritatea de lucru judecat, decurgând din hotărârea de respingere a cererii.
are vreo importanta faptul ca am inaintat si cerere reconventionala? pentru ca instanta zice ca respimge ca neintemeiate ambele cereri cu a caror solutionare a fost investita....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire shhomerul shhomerul in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere elenaa25 elenaa25 buna ziua, Sc a fost data in judecata de catre un fost angajat. Instanta a respins angajatului ( reclamatul) toate capetele de cerere ca ... (vezi toată discuția)
Revizuire ContSters206169 ContSters206169 20/01/2011 Încheiere Solutie: [u]respinge ca neintemeiatea cererea de repunere in termenul de exercitare a recursului respinge ca neintemeiata exc de ... (vezi toată discuția)