avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizitare minor!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizitare minor!

buna seara!
dupa solutionarea procesului de divort instanta mi-a stabilit unn program de vizita a copilului,in fiecare sambata de la 16:00-20;00,dar in mare parte a sambetelor fosta sotie ia copilul de acasa si pleaca in locatii necunoscute,nu raspunde la telefon si asa mai departe.ce pot face?am facut si plangere penala la Parchet si nu s-a intamplat nimic.ce ma sfatuiti?de aproape doua luni nu am vazut copila in varsta de 1 an si 8 luni.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 20:36, 27 Mai 2011
Formulati o cerere in instanta prin care aratati ca mama minorului va incalca "drepturile parintesti de a avea legatura cu copilul Dv. Drept prevazut de art.14 si15 din Legea 272/2004 deasemeni drept prevazut si de art.8 din Conventia Europeana",,,si tot odata solicitati "revocarea hotararii prin care ia fost incredintat minorul fostei sotii'', deasemeni solicitatii si daune morale, pentru faptul ca va frustreaza de un drept,,,,dar atentie sa aveti dovezi clare, puteti apela la executor judecatoresc, sa se deplaseze cu Dv. la domiciliul minorului la ora prevazuta in hotarare, si solicitatii sa intocmeasca un act de constatare, care va fi o davada solida. deasemeni martori care sa va insoteasca de mai multe ori, care sa confirma acest fapt.. Eu va doresc succes..:((
Investiti hotararea cu formula executorie si apelati la un executor judecatoresc. Daca fosta sotie nu va fi la dimiciliu in timpul prigramului stabilit, va fi obligata la cheltuieli de executare. Repetati procedura de cateva ori, nu cred ca ii va conveni sa plateasca cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizita! IoanJurca IoanJurca Buna ziua! Sunt in divort de aproape un an! Am castigat custodia fetitei mele in varsta de 8 ani jumate, sentinta la care fosta sotie a facut apel, care se va ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, tatal s-a angajat dar refuza sa plateasca madonna_sixtina madonna_sixtina Buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o consiliere gratis. am un copil de 9 ani, elev, in intretinerea mea. in anul 2010, tatal a fost obligat sa ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Luizaalexa Luizaalexa Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)