avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Localitate desfasurare proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Localitate desfasurare proces

In cazul in care parintele ce are copilul incredintat spre crestere si ingrijire depune o cerere de suspendare a programului de vizita, la ce Judecatorie trebuie depusa cererea: la Judecatoria in raza careia are domiciliul copilul si parintele continuu sau la Judecatoria in raza careia locuieste parintele discontinuu?

Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
laau, utilizator
Cel mai recent răspuns: laau , utilizator 08:56, 27 Mai 2011
la judecatoria din raza de domiciliu a paratului
dom.paratului
interesanta terminologie, continu si discontinu...:rolleyes: Oricum, cererea trebuie depusa la domiciliul unde s-a pronuntat divortul si unde s-a stabilit programul de vizitare, in speta, la domiciliul unde s-a pronuntat casatoria si unde s-a inregistrat nasterea copilul...adica...in final la domiciliul copilului...
Domiciliul copilului este diferit de localitatea unde s-a nascut si este diferit de localitatea unde s-a pronuntat divortul. In acest moment, unde se se va desfasura procesul: in localitatea unde are domiciliul copilul sau in localitatea parintelui parat, aflata la sute km distanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema program vizita minor alex79u alex79u in urma cu aproximativ 3 ani am divortat de fosta nevasta , in urma divortului am obtinut obligatia legala de a plaiti pensie alimentara in cuantumul de 25 % ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor schimbare localitate ! tratto tratto am o hotarare de divort in care este specificat si programul de vizitare minor.intrebarea mea este: daca fosta sotie (la care este copilul) isi muta domiciliul ... (vezi toată discuția)
Are sau n-are drept de vizita??? anna_mama_singura anna_mama_singura sunt in proces cu tatal fetitei mele,care are 3 ani...si in urma ultimei infatisari doamna judecatoare ne-a zis ca daca noi ne intelegem in privinta ... (vezi toată discuția)