avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratia 112
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratia 112

Buna seara!
Sunt adinistratorul unei asociatii de proprietar, va rog sa ma ajutati cu o informatie.
Daca nu am trimis pana acum declaratia 112, dar le depun maine pentru lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie, voi fi penalizat sau sanctionat?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:12, 29 Mai 2011
Fiind vorba de mai multe luni,se va aplica amenda
Mergeti la finantele locale si intrebati... Nu ati avut calculator, nu a avut cine sa o intocmeasca (contabila bolnava) si poate scapati...
nu cred
Intocmiti acum contractele cu fiecare din cei pe care asoiciatia-i plateste.
Faceti CIM, contract de mandat, contract civil, conventie incepand cu luna mai 2011 si-aveti astfel obligatia sa depuneti declaratia 112 pana la 25 iunie 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie...Daca o microintreprindere depune declaratia 112 trimestrial...la sectiunea A asigurat ce numar de ore ... (vezi toată discuția)
Decl 112 ptr ian si febr. sanda65 sanda65 Decl 112 ptr ian si febr. La o asoc de propr cu 2 salariati s-a incheiat CIM la 1 martie. Pana acum se transmitea decl 112 la 3 luni. acum cand se transmite ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)