Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs.
Vreau sa infiintez o firma de publicitate, primi pasi pe care trebuie sa-i fac. cu ce sa incep si unde sa ma duc..
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc.
La registrul comertului va acorda si consiliere. Sa aveti schitate cam ce tipuri de activitati doriti sa faceti in firma pentru ca o sa aveti un obiect principal de activitate si mai multe secundare care pot fi legate de treaba asta cu publicitatea, achizitia si inchirierea de spatiu publicitar, sau mai stiu eu ce, dar si activitati total diferite cum ar fi organizarea de evenimente sau comercializarea de plante ornamentale. De asta trebuie sa va ganditi bine pentru a nu fi nevoit dupa un an, doi sa schimbati actele constitutive. De asemenea sa aveti mai multe variante de nume pentru firma. Nu confundati numele firmei cu emblema, care si ea poate fi trecuta in actul constitutiv, daca doriti. Sa aveti lamurita situatia spatiului unde va fi inregistrat sediul social al firmei. Daca acesta va fi la unul din asociati iar activitatea o veti desfasura in alt spatiu, va trebui sa va inregistrati si autorizati si un punct de lucru. Pentru spatii trebuie sa aveti titlurile de proprietate sau contracte de inchirier sau comodat, acestea din urma inregistrate la administratia financiara.
Cam atat, asa in mare . V-am spus. Mergeti la ei si va vor spune amanunte si va vor da sa completati niste hartii.
la un avocat sau jurist, ORC incaseaza taxele de infiintare care sunt mai mult decat suficiente , echitabil ar fi sa colaborati si cu juristi , avocati si notari nu doar ORC trebuie sa traiasca, parerea mea.
Infiintare srl
angcris
Vreau sa infiintez un SRL. Cu ce trebuie sa incep ? Care sunt pasii de urmat ? Te poti ocupa singur de infiintare sau e mult mai comod sa apelezi la un avocat? ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru
EDY.MILAN
AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)