avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fise post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fise post

Buna ziua.

Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru notar stagiar si una pentru consilier juridic in cadrul unui birou notarial ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters206252 , utilizator 19:59, 27 Mai 2011
enco a scris:
Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru notar stagiar si una pentru consilier juridic in cadrul unui birou notarial ?Va multumesc

Va sugerez sa modificati una existenta si, oferitile ce drepturi considerati ca obligatii.
privind minumul pe economie ca responsabilitati, (necalifcat+ sporurile aferente, asa mi s-au aplicat mie si nimeni nu este vinovat ca institutie la legile aplicate actuale) sau le puteti cere de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic la un birou notarial, trebuie sa ma inscriu in ccj? jramona jramona sunt incadrata ca si consilier juridic la un birou notarial, din februarie 2004, ce se intampla daca nu sunt inscrisa in colegiu?In acel birou nu exista un ... (vezi toată discuția)
Angajarile la biroul notarial corina.trandafir corina.trandafir Pot angaja la un birou notarial .....notari ?dar notari stagiari?juristi? Care este legea care imi interzice acest lucru? Si cu ce articol din codul muncii ... (vezi toată discuția)
Cum devin notar stagiar ankalaura85 ankalaura85 Pentru a deveni notar stagiar, printre conditiile impuse trebuie sa fii si angajat intr-un birou notarial.Intrebarea mea este cum pot sa ma angajez intr-un ... (vezi toată discuția)