avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitarea primelor ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitarea primelor ?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista o limita maxima impusa in momentul acordarii primei unui salariat pentru indeplinirea unor sarcini, activitati si responsabilitati suplimentare functiei de baza? (Ex.: prima nu poate depasi suma de....???)

Se mai plateste impozitul de catre angajator de 19,5%, iar de catre angajat de 9,5%? Daca da, cand se aplica aceasta impozitare: la acordarea primei? Daca nu, mai este valabil Ordinul 122 / 21.02.2008 emis de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, sau a fost si acesta modificat intre timp? #-o

Va multumesc anticipat.

O zi excelenta tuturor!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:57, 6 August 2008
O poate depune la serviciul de contabilitate, dar adresa respectiva nu are aceeasi valoare juridica ca si decizia de acordare a primei.
EllaElla a scris:

...............

care este intrebarea??:-/
:oops:
Se pare ca utilizatorul EllaElla si-a sters mesajele , in acest caz s-a modificat total sensul raspunsurilor astfel incat succesiunea de mesaje nu mai are nici un inteles. :(
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juristul poate fi obligat să semneze /avizeze asemenea acte ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Astăzi s-a pus problema ca juristul instituției noastre publice să pună semnătura pe Statele de plată..... Vă rog frumos să mă ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu transportul salariatilor m_nitu m_nitu Buna dimineata! Am si eu o intrebare: ce documente trebuie sa aduca salariatul pentru a i se deconta cheltuielile cu transportul la si de la locul de munca? ... (vezi toată discuția)
Prime pentru angajati rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Ma puteti ajuta si pe mine intr-o problema? Care este valoarea maxima care se poate acorda ca prima de Craciun in cazul in care avem 2 angajati, ... (vezi toată discuția)