avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu crestere copil

Buna ziua

Problema sta in felul urmator:
- lucrez in invatamant si sunt in concediu de crestere copil pana in data de 19.11.2011.
- inainte de a intra in concediu aveam o vechime neintrerupta de 3 ani.
- Daca imi dau demisia din invatamant (pentru ca sunt 60 km distanta si e foarte departe), apoi ma angajez la o alta firma din ziua urmatoare demisiei si dupa o luna mi se reduce postul pot sa iau somaj?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:56, 31 Mai 2011
1. La expirarea CCC puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca veti fi concediata din motive neimputabile dvs.
2. Daca demisionati si va angajati pe perioada determinata de o luna sau va inceteaza CIM din motive neimputabile dvs. veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra in somaj la cererea angajatului dupa terimnarea concediului de crestere copil? catalinion84 catalinion84 Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Sotia mea pe 24 decembrie termina concediul de crestere a copilului. 1. Mai ia ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ajutor de somaj daca sunt student la master surdurazvan surdurazvan Lucrez la o firma de 3 ani si doresc sa-mi dau demisia.In acelasi timp sunt si student la master in ultimul an.Pot beneficia de ajutor de somaj? (vezi toată discuția)
Drept de somaj adimicu adimicu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca am drept de somaj dupa vechime neintrerupta in ultimii an ( contract nedeterminat), dar in care am beneficiat de ... (vezi toată discuția)