avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rata platita care nu apare in extrasul de cont
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rata platita care nu apare in extrasul de cont

As dori sa stiu daca o banca poate fi trasa la raspundere( sau data in judecata) in urmatoarea situatie:
Am descoperit dupa mult timp ca o banca l-a care aveam un credit nu a efectuat plata unei rate in contul meu- precizez ca detin extras de cont si ordin de incasare pentru suma respectiva. Am incercat sa vb cu cei de la banca dar am fost tratat cu indiferenta. La protectia consumatorului au zis ca nu e de competenta lor.

Oare nu e un fel de furt?cine ma poate ajuta,si cum trebuie sa procedez pentru ai actiona in instanta sau de a face plangere impotriva lor
Ce legi au incalcat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: munteanu1iulian , utilizator 13:45, 30 Mai 2011
Banuiesc ca ati vorbit doar cu administratorul de cont. Pentru inceput vorbiti "mai sus" si aratati ca aveati bani in cont. Vad ei si fara sa le duceti documente dar e bine sa subliniati asta pentru a nu va incarca cu dobinzi penalizatoare si comisioane de intirziere. Daca e vina lor se va rezolva pe loc fara costuri. Va plati administratorul de cont cu virf si indesat daca a uitat sa va faca operatiunea sau a virat-o in alt cont. Cu conditia ca dumneavoastra sa fi avut banii in cont la data scadentei.
cum poate fi tras la raspundere sa plateasca "cu varf si indesat"- si noi consumatorii platim , unde sa ma adresez sa fie trasa la raspundere banca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de administrare credit prima casa cos1979 cos1979 Am un credit Prima Casa contractat in 2009. Conform OUG nr. 50/2010 art. 36 « (1) Pentru creditul acordat, creditorul poate percepe numai: comision de ... (vezi toată discuția)
Problema christyan78 christyan78 Am infiintat o societate de curand si nu stiu inca cum functioneaza toate treburile.Intrebarea mea este:daca in urma prestarii unui serviciu societatea obtine ... (vezi toată discuția)
Cec bank tiberiu448 tiberiu448 buna ziua,am primit o notificare privind situatia contului ce il am la CEC BANK in care nu am mai inregistrat nici o operatiune in ultimele 10 luni,la care in ... (vezi toată discuția)