De curand am pierdut un recurs comercial si cu siguranta va urma o executare silita.Singurul bun este o constructie provizorie care este inregistrata la taxe si impozite pe numele meu.Se executa si aceste constructii provizorii.Eu apar cu ea la impozit ca asa a vrut primaria care este propietara terenului pe care am aceasta constructie si cand am inchiriat terenul ei au si inregistrat o constructie provizorie cu o valoare de impozitare anuala de 28 ron.Cum se executa silit aceste constructii daca eu nu am autorizatie de constructie ,proces verbal de receptie ?Si o alta problema ,Eu am aceasta constructie pe un numar de strada de ex Strada x numarul y iar primaria detine acolo cateva sute de mp inchiriate la comercianti si toti suntem inregistrati la primarie cu impozit pe cladire pe aceasi strada x si numar y.cum se stabileste care este constructia mea provizorie?Va multumesc
executorul judecatoresc va fi ce-l care va analiza daca respectivul bun detinut de firma poate fi eexcutat silit sau nu.Ca idee,in cazul in care societatea dvs nu este solvabila de a plati debitul,se poate incepe deschiderea procedurii de insolventa si tragerea dvs la raspundere cu bunurile proprii(daca aveti si calitatea de administrator al societatii).conf art 138 din lg 85/2006
Este destul de complicata situatia. Insa in situatia unei executari silite, daca se stabileste ca aveti un bun in proprietate, va fi scos la licitatie. Sansele sa se vanda , in conditiile in care nu detineti acte, sunt apropae nule. Asa ca luati partea plina a paharului.
Imi cer scuze ,dar nu am vrut sa va "pierd" in amanunte si am facut un rezumat si nu pot obtine raspunsuri corecte pe o speta neclara.Executarea silita este pe numele meu nu pe firma.Eu urmeaza sa fiu executat in urma unui proces de antrenare a raspunderii cf. procedura insolvenţei angajarea raspunderii conform art. 138 din Legea 85/2006 speta mea este postata pe forum si nu vreau sa para postare dubla sa o pun si aici.Ieri sa postat pe site la curtea de apel extrasul de la recurs cu respingerea.Cat ar putea dura pana la executarea singurului bun ce al detin si in conditiile de mai sus?