Acum 2 ani copilul meu atunci in varsta de 19 ani la indemnul tatalui sau a contractat o masina in leasing ,in speranta ca tatal de care eu acum sunt despartita doar in fapt nu si legal,v-a platiiratele si toate cheltuielile aferente .mentionez ca copilul nu are permis auto nici la ora actuala.Dupa 2 luni in care nu a platit nici o rata a venit societatea de la care am luat masina ,intr-o noapte si a luat-o.Nu avem nici un proces vb.de predare.Acum, dupa 2 ani ii vine copilului citatie de la tribunal ca trebuie sa plateasca 105 mil.Nu am primit NIMIC inainte,nici o somatie de plata cu confirmare de primire de la soc.de leasing ,au trecut direct pe parte juridica.La data din 2009 copilul figureaza ca propietar din casa mamei,adica 1/2 din casa,poate sa ii faca executare silita?Vreau sa mai stiu daca imi conving sotul, el poate sa ii preia ratele esalonate din nou pe suma de 105 mil?
creditorul poate cere partajul casei pt a-l putea executa silit pe fiu.
chiar daca sotul ar vrea, nu mai aveti contract cu ei si nu nu mai are ce prelua. incercati sa luati legatura cu societatea totusi, poate ajungeti la o intelegere de plata.
totusi, daca fiul nu are permis, de ce i-a trebuit masina?
Contract de leasing
nr.1
Buna ziua, sotul meu a incheiat un contract de leasing a platit ratele de leasing 2 ani apoi masina s-a stricat in urma expertizei trebuia inlocuit motorul ... (vezi toată discuția)