avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare in instanta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare in instanta

as dori sa stiu daca se mai poate merge in instanta cu taxa de prima inmatriculare si bineinteloes daca exista sanse de a castiga.
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 16:06, 27 Mai 2011
sigur ca da, faceti o cerere la Finate-AFP si cererti restituirea dupa care cu raspunsul mergfeti cu actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea primei taxei auto sztoika_a sztoika_a Am cumparat un WV din GERMANIA si am platit prima taxa aproape 700 euro ce sanse am sa-mi recuperez banii (vezi toată discuția)
Actiune de restituire fara raspunsul finantelor? abby abby Pot intampina vreo problema in instanta daca depun actiunea de restituire taxa auto o data cu cererea catre Finante? Mai precis sa depun actiunea fara dovada ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare. hotararea curtii europene pronuntata astazi 07.04.2011 Marian Senchiu Marian Senchiu Astazi 7 aprilie 2011 Curtea de Justitie a Uniunii Europene a emis hotararea privind raspunsul la intrebarile preliminare in cauza C 402/2009. [EDITAT - ... (vezi toată discuția)