avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comodat

Buna ziua,

Am un client caruia i s-a dat in comodat un frigider pe care avem facut contract stampilat de catre client.In momentul de fata dorim sa retragem frigiderul de la client deoarece el nu a respectat contractul adica a pus in vitrina si altceva decat produsele noastre.I-am zis ca trimitem masina sa ridice vitrina dar refuza sa o dea.Cum putem proceda sa scoatem vitrina din locatie?In cazul de fata putem apela la ajutorul politiei?Mentionez ca in contract nu este specificat perioada in care este dat frigiderul in comodat.Multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: olgachelu , utilizator 12:21, 30 Mai 2011
in primul rand notificati-i in scris rezilierea contractului si solicitarea de restituire a vitrinei, dupa care, daca refuza in continuare predarea ei, faceti plangere penala la politie ptr abuz de incredere...
in primul rand trebuie sa-i faceti o notificare scrisa in care sa-i solicitati restituirea frigiderului si rezilierea contractului.daca nu da curs invitatie de restituire parerea mea este ca trebuie sa va adesati instantei de judecata si sa solicitati rezilierea contractului de comodat pentru nerespectarea clauzelor contractuale si pentru folosirea frigiderului pentru alta destinatie decat cea stipulata in contract.
~ Conținut șters la cerere ~
cred ca nu ati citit bine.contractul semnat nu are termen.asa spune tartalak deci, poate oricand cere rezilierea contractului urmand cativa pasi simpli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea garantiei si service-ului? alexxbaciu alexxbaciu Buna ziua, Incerc sa va prezint situatia cat mai pe scurt : avand in vedere ca aveam nevoie de 2 vitrine frigorifice orizontale pentru un magazin alimentar ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract inchiriere - proprietar abuziv Cosmin_Andrei Cosmin_Andrei Buna ziua. Am o intrebare privind un contract de inchiriere pe o durata de un an, efectuat in luna septembrie a anului trecut. La Rezilierea contractului este ... (vezi toată discuția)
Iarasi inselaciune? Barbarosa Barbarosa Din nou suntem in postura de a ajunge in fata instantei desi nu ne dorim acest lucru. Treaba sta cam asa: In luna Noiembrie 2008 am achizitionat 2 vitrine de ... (vezi toată discuția)