Buna ziua.
In data de 27.05.2011, mi s-a ridicat masina de pe Splaiul Independentei.
Mergand la firma care imi ridicase autoturismul, mi se inmaneaza o hartie in care scria ca masina se afla la mai putin de 25 de metri de trecerea de pietoni, si din cauza asta mi se ridicase masina.
Mentionez ca intradevar se afla o trecere de pietoni, insa la 35-40 m.
Ce pot face in aceasta situatie?
Pot merge la judecatoria sectorului 6 si sa depun o contestatie la hartia aceea, fara sa existe un proces verbal?(pv mi se va trimite acasa, dupa ce intai se cer date despre sofer)?
Multumesc celor care imi raspund.
Vei primi un proces verbal de amenda de la politie pentru parcarea neregulamentara si puncte penalizare pe care il poti contesta in 15 zile de la primire. Separat , firma care a ridicat auto emite o factura si chitanta de plata .
Politia sau firma de ridicare ar trebui sa mai aiba o poza cu autoturismul parcat in zona interzisa ( si sunt convins ca o au ) si atunci o contestatie v-ar face mai mult rau. Asa ca nu va sfatuiesc sa faceti contestatie ca va fi greu sa castigati. Va trebuie si dv argumente si martori credibili.
Pai eu ma bucur ca au poze.Am fost la fata locului si am masurat distanta de la trecerea de pietoni si locul in care era parcat autoturismul meu.Sunt 33,5m nu mai putin de 25 cum spun in acea nota de ridicare.
O sa fac contestatie si o sa cer expertiza, sa vina la fata locului sa masoare.
Ridicare masina
axl24
Buna ziua, acum, circa 2 saptamani mi-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara(langa trecrea de pietoni). Situatia este urmatoarea: pe sensul opus ... (vezi toată discuția)