avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... info
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

info

Buna ziua,am studiat medicina veterinara in romania,acum fac practica intr o clinica veterinara la torino.Am deja diploma tradusa,apostilata,legalizata si certificatul de conformitate eliberat de colegiul medicilor veterinari din Romania.Intrebarea mea este:cui trebuie sa ma adresez pentru a incepe procedura de recunoastere a diplomei?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 28 Mai 2011
Autoritatea Competentă pentru profesia de medic veterinar este Colegiul Medicilor Veterinari . Acesta este înregistrat în Sistemul IMI.
Date de contact:
Splaiul Independenţei, nr.105, Sector 5, O.P. 35, 050097 Bucureşti
Tel./Fax: +4 021 3194504; +4 021 3194505
E-mail: office@cmvro.ro
Web: [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 6201 (fara studii de specialitate) fortune12 fortune12 Ziua buna! Urmeaza sa imi infiintez un PFA. Sunt freelancer in web design, altfel spus realizez pagini web, in special partea grafica. La prima vedere si la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unui medic veterinar ContSters264470 ContSters264470 Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu un domn medic veterinar! Problemele au ... (vezi toată discuția)
Rog informatie urgenta:( pentru un consilier juridic kakadu kakadu sunt absolvent cu diploma de licenta la drept, si sunt cursant la masterat la stiinte penale si criminalistica, as vrea ca sa ma inscriu la uniunea colegiilor ... (vezi toată discuția)